«امروزه دستیابی به توان رقابتی بر پایه کسب تواناییهای تکنولوژیکی صورت میگیرد و بهرهگیری از تکنولوژی برتر، امکان ماندن در صحنه رقابت را افزایش میدهد؛ در واقع با کسب تواناییهای تکنولوژیکی جدید، مزیتهای نسبی در بازار دستخوش تغییر میشود و شرکت را از تولید و صدور کالاهای کاربر یا مبتنی بر مواد اولیه محلی به سمت تولید و صدور کالاهای سرمایهبر و تکنولوژیبر حرکت میدهد».
این جملههای بنیادین در حقیقت بخشی از برنامهریزی استراتژیک و بلندمدت مدیران «فرآورفولاد ذوبی» است که محور سیاستگذاریهای کوتاهمدت و میانمدت این مجموعه را شکل میدهد و اهمیت دانش فنی و مهندسی در این شرکت تولیدی و بازرگانی را بیش از پیش مشخص میکند.
بر همین اساس «فرآورفولاد ذوبی» عقد تفاهمنامههای همکاری فناوری و نوآوری با شرکتهای دانشبنیان داخلی و خارجی را با هدف ارتقای دانش فنی و مهندسی دنبال میکند و آماده همکاری با متخصصان ایرانی و سرمایهگذاری برای تجاریسازی ایدهها در زمینههای فعالیت این مجموعه تولیدی و بازرگانی است.
همچنین مهندسان جوان و نخبه این شرکت توان مهندسی معکوس را به عنوان یکی از روشهای دستیابی به دانش فنی در برخی از موارد دارا هستند و از این روش برای ارتقای دانش، رقابتپذیری و کاهش هزینه بهره میگیرند.
این مهندسان فعال در واحد فنی و مهندسی مجموعه تولیدی و بازرگانی «فزمی گروپ» بر اساس راهبردی که مدیران این مجموعه تعریف کردهاند، دریافت تاییدیه کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانش بنیان را هدف قرار دادهاند تا در آیندهای نه چندان دور در زمره شرکتهای دانشبنیان کشور قرار بگیرند و سهم خود را در ارتقای دانش فنی و مهندسی صنایع فولادی و ساختمانی به خوبی ایفا کنند.